Barri Gòtic

Inici  |  Comerços  |  Ganiveteria Roca

Ganiveteria Roca

Pl. del Pi, 3.
08002 Barcelona

FacebookTwitterPinterest
Ganiveteria Roca

A Ganiveteria Roca som veritables professionals i especialistes ganiveters. Treballem amb les millors marques i ganiveteries, tant nacionals com internacionals. És per això, que a la nostra ganiveteria de Barcelona i ara, també, a la nostra botiga online oferim únicament productes amb qualitat i garantia de marques com: Arcs, Moser, Victorinox o Wüsthof, entre moltes altres. Llegir més


Des que el 1911 es fundés Ganiveteria Roca a Barcelona, ​​han estat diverses les generacions de la família, que s'han professionalitzat al gremi de la ganiveteria. És per això que avui dia podem fabricar i comercialitzar els nostres propis ganivets i navalles, motius pels quals som un veritable referent de ganiveteria a Barcelona.


A dia d'avui, venem tota mena de ganivets i navalles, fabricats amb els millors acers. A les nostres botigues tenim a la venda ganivets de cuina, ganivets de muntanya o fins i tot ganivets tàctics, navalles de caça o d'afaitat, també amb tota mena de tisores, tant de costura com de perruqueria.

Mapa de localització

Mostrar ruta a peu

Comentaris

Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat