Barri Gòtic

Inici  |  Comerços  |  Conesa Papereria

Conesa Papereria

Petritxol, 10.
08002 Barcelona

FacebookTwitterPinterest
Conesa Papereria

Una empresa familiar fundada el 1950. Molts anys treballant amb paper, el tallem, ho imprimim, ho manipulem… i fem tot el necessari per oferir-te tot allò relacionat amb ell. Llegir més

Hi ha qui entra per ensenyar als seus fills la particular papereria on van comprar les targetes de boda. I és que per a molts, els bons records estan estretament vinculats amb Conesa: els batejos i les comunions, el casament, les noces de plata i les d’or… Una papereria molt especial iniciada fa tres generacions com a distribuïdora de llibres. El 1959, el local es quedà petit, i fou el fill qui agafà el relleu i decidí reconvertir-lo, juntament amb la seva dona, en una botiga d’estampes de sants i rosaris. A poc a poc, començaren també a fer impressions de targetes de visita amb màquines molt manuals i artesanals. Hem d’imaginar un carrer Petritxol encara no comercial, asfaltat i amb voreres perquè hi passessin els cotxes.

La seva especialitat és el paper i van ser també de les primeres papereries a tenir llibretes i bolis “de fantasia” que anaven més enllà del material d’oficina clàssic. Són també una impremta d’esdeveniments totalment personalitzada. Poden dissenyar i imprimir al teu gust cartes, targetes, etiquetes, flyers, fulletons, catàlegs, sobres, calendaris, factures, receptes, postals, pòsters… Hi trobaràs taules per mirar tranquil·lament els catàlegs i fer la comanda. 

Mapa de localització

Mostrar ruta a peu

Comentaris

Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat