Barri G˛tic

Inici  |  Comeršos  |  Bresco i Blasi, S.A.

Bresco i Blasi, S.A.

Santa Anna, 31.
08002 Barcelona

Facebook
Bresco i Blasi, S.A.

Brescó i Blasi és una empresa familiar especialitzada en la venda i distribució de material elèctric, il·luminació i electrodomèstics.Fundada l'any 1923 i situada des dels seus inicis al carrer Santa Anna de Barcelona, ​​ha esdevingut un referent històric de la distribució de material elèctric a la ciutat Comtal. Llegir mÚs

Durant tots aquests anys ens hem anat adaptant a les necessitats del mercat sense perdre de vista el nostre compromís amb la qualitat i atenció propera al client.

Una peça essencial a Brescó i Blasi és el seu equip humà de professionals que gràcies a la seva dilatada experiència al sector us acompanyaran en l'elecció de la millor solució per a les vostres necessitats.

Disposem de transport diari propi i d'un servei de lliurament, col·locació i posada en marxa d'electrodomèstics a tot el territori nacional.

Compromesos amb el medi ambient, disposem als nostres centres de punt de recollida de làmpades i piles usades, així com un servei de retirada a domicili dels electrodomèstics antics. A més, apostem per tenir sempre productes de les primeres marques que compleixen totes les normatives i exigències a nivell europeu.

Mapa de localitzaciˇ

Mostrar ruta a peu

Comentaris

Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat