CUINA D'ITÀLIA I GRÈCIA - NOU
· Quan? Del 23 de gener al 13 de març de 2025
En el transcurs d'aquest curs, ens endinsarem en la cuina mediterrània d'Itàlia i Grècia, on aprendrem a elaborar alguns plats tradicionalment vegetarians d'aquestes cultures. Així mateix, adaptarem altres receptes substituint els ingredients d'origen animal. Totes les receptes seran lliures d'ingredients d'origen animal, sent així aptes per a persones amb intoleràncies o al·lèrgies a ous, lactis, mariscos, entre altres.
El cost del curs és de 73,57 € (IVA inclòs). Existeix un descompte del 50% per a persones en situació de desocupació, la qual cosa redueix el preu a 36,78 € (IVA inclòs). També s'apliquen descomptes del 30%, 50% i 75% per a persones amb discapacitat, amb preus de 51,50 €, 36,78 € i 18,39 € respectivament (IVA inclòs).
És important tenir en compte que es requerirà un suplement de 26,00 € per al material, el qual haurà d'abonar el primer dia de classe.
Per a més informació sobre les sessions, pot consultar el calendari i les dates a continuació:
- Calendari:
- Datis: Dijous 23/01/2025, Dijous 30/01/2025, Dijous 06/02/2025, Dijous 13/02/2025, Dijous 20/02/2025, Dijous 27/02/2025, Dijous 06/03/2025, Dijous 13/03/2025
Carrer del Regomir, 3
08002 Barcelona
Tel. 932 56 61 00Visitar website