CUINA DEL JAPÓ - MATÍ
· Quan? Del 29 d'abril al 17 de juny de 2025
La gastronomia japonesa destaca per ser saludable, nutritiva i accessible. En aquest curs aprendrem a preparar plats autèntics i saludables utilitzant ingredients que es poden trobar en supermercats i botigues especialitzades en menjar oriental. En cada sessió, elaborarem dos o tres plats de la cuina japonesa actual, ideals per a aprofitar els productes de temporada de primavera i estiu.
Tingues en consideració que la cuina es comparteix amb altres tallers, per la qual cosa no podem garantir l'absència total de rastres o contaminació creuada d'al·lergògens.
Cost: 73,57 € (IVA inclòs)
Descompte del 50% per a persones en situació de desocupació: 36,78 € (IVA inclòs)
Descompte del 30% per a persones amb discapacitat: 51,50 € (IVA inclòs)
Descompte del 50% per a persones amb discapacitat: 36,78 € (IVA inclòs)
Descompte del 75% per a persones amb discapacitat: 18,39 € (IVA inclòs)
Informació addicional: Es requerirà un pagament addicional de 32,00 € per materials el primer dia de classe.
Per a més detalls i dates de les sessions, consulta el calendari i les dates programades.
29/04/2025
06/05/2025
13/05/2025
20/05/2025
27/05/2025
03/06/2025
10/06/2025
17/06/2025
Carrer del Regomir, 3
08002 Barcelona
Tel. 932 56 61 00Visitar website