CUINA DE CENTRE I SUD AMÈRICA - NOU
· Quan? Del 24 de gener al 14 de març de 2025
En l'horari comprès entre les 18.30 i les 20.30 hores del divendres, es durà a terme un singular curs de cuina enfocat en la diversitat culinària d'Amèrica Central i del Sud. L'activitat s'estendrà des del 24 de gener de 2025 fins al 14 de març de 2025 en l'espai de cuina. Els facilitadors d'aquest viatge gastronòmic seran Elias Salmerón i Xènia. Durant aquest període, s'exploraran plats típics com les pupusas d'El Salvador, la feijoada vegetariana, les empanades o crestes, les sopaipillas de Xile, entre altres, brindant una experiència culinària en la qual es coneixerà el context cultural de diferents països d'Amèrica. Les receptes preparades seran majorment salades, encara que també s'inclourà alguna opció dolça. És important ressaltar que totes les receptes seran lliures d'ingredients d'origen animal, la qual cosa les fa aptes per a persones amb diverses intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, com a l'ou, lactis, mariscos, entre altres.
El preu establert per a aquest curs és de 73,57 €, impostos inclosos. A més, s'ofereixen descomptes especials per a certs col·lectius:
- Targeta per a persones en situació de desocupació amb un descompte del 50%: 36,78 € (IVA inclòs).
- Tarifa per a persones amb discapacitat amb un descompte del 30%: 51,50 € (IVA inclòs).
- Tarifa per a persones amb discapacitat amb un descompte del 50%: 36,78 € (IVA inclòs).
- Tarifa per a persones amb discapacitat amb un descompte del 75%: 18,39 € (IVA inclòs).
Addicionalment, es requereix abonar un suplement de 26,00 € per concepte de material el primer dia de classe.
Per a més detalls sobre les sessions, poden consultar les dates en el calendari:
- Divendres 24/01/2025
- Divendres 31/01/2025
- Divendres 07/02/2025
- Divendres 14/02/2025
- Divendres 21/02/2025
- Divendres 28/02/2025
- Divendres 07/03/2025
- Divendres 14/03/2025
Carrer del Regomir, 3
08002 Barcelona
Tel. 932 56 61 00Visitar website