CUINA CATALANA D'AVUI I SEMPRE - NOU
· Quan? Del 3 d'octubre al 21 de novembre de 2024
El curs de Cuina Catalana de Sempre i Avui (Vegà) ens brinda l'oportunitat d'explorar les receptes tradicionals catalanes que se centren en verdures i llegums, seguint la tradició d'utilitzar ingredients de temporada. Durant el curs, aprendrem a preparar plats com a albergínies en escabetx, trinxat, sopa d'all i/o farigola, canelons, entre altres. Algunes receptes se seguiran al peu de la lletra, mentre que en unes altres farem petites modificacions per a adaptar-les a l'estil vegà, sent així aptes per a persones amb restriccions dietètiques com la intolerància als ous o lactis, entre altres.
Es recomana portar recipients hermètics i, de manera opcional, un davantal.
Preu: 71,83 € (IVA inclòs)
Preu amb Descompte del 50% per a Persones en Situació de Desocupació: 35,91 € (IVA inclòs)
Preu amb Descompte del 30% per a Persones amb Discapacitat: 50,28 € (IVA inclòs)
Preu amb Descompte del 50% per a Persones amb Discapacitat: 35,91 € (IVA inclòs)
Preu amb Descompte del 75% per a Persones amb Discapacitat: 17,96 € (IVA inclòs)
Informació Addicional: S'haurà d'abonar un suplement de 26,00 € per material el primer dia de classe.
Carrer del Regomir, 3
08002 Barcelona
Tel. 932 56 61 00Visitar website